Site Overlay

Bestill bord

Her kan du bestille bord hos oss automatisk via bookingtjenesten XXL Table for opp til 6 personer inntil 2 timer før vi åpner. Er dere flere enn 6 personer må forespørselen sendes via mail til booking@kruttgastropub.no i god tid, og ønskere dere å spise må vi få bestillingen senest 5 arbeidsdager før besøket slik at vi sammen kan planlegge meny osv. slik at dere får en best mulig opplevelse hos oss.

Husk å legge inn all relevant informasjon (som allergier, evt. barn osv.) så det ikke blir noen overraskelser når vi sees.

Det er ikke helt nødvendig å booke bord – vi prøver å holde av plass til drop-in-gjester også. Og etter at kjøkkenet er stengt (se åpningstidene våre) er det bare å komme innom,

Aldersgrenser: frem til kl. 21 er det ingen aldersgrenser (men vi sjekker legitimasjon hvis noen i selskapet ønsker å kjøpe alkoholholdig drikke). Etter kl. 21 er det 20 årsgrense (dette gjelder også mindreårige i følge med voksne).

Velkommen til Krutt!

Klikk her for betingelser og bookingskjema.