Site Overlay

Kun takeaway inntil videre

Det er ingen hemmelighet at et utested som Krutt er avhengig av ihvertfall to faktorer for at det hele skal gå rundt: gjester og omsetning av alkoholholdige drikkevarer. Dermed er ikke koronaforskriften fra 4. januar, der det står at det er “Forbode å skjenke alkohol, men serveringsstader kan halde ope”, en veldig god nyhet for oss. For et sted som vårt er det rett og slett ikke mulig å holde åpent, og opprettholde det servicenivået vi ønsker, uten alkoholservering – spesielt ikke nå som gjestene våre også oppfordres til å holde seg mest mulig hjemme.

Dermed ser vi oss nødt til å stenge dørene for gjester nå og så lenge regjeringens tiltak og anbefalinger gjelder.

MEN – bare så det er sagt: dette betyr IKKE at vi gir opp! Vi har klart oss greit hittil (takket være entusiastiske gjester og en fantastisk stab), og skal komme oss gjennom denne perioden også.

I mellomtiden håper vi du vil benytte deg av takeawaytilbudet vårt. Se info om meny osv. på facebook.com/KruttNittedal

Hilsen gjengen på Krutt.