Site Overlay

Covid 19/Korona

Vi følger Regjeringens og Nittedal Kommunes regler for serverings- og skjenkesteder. Det innebærer at

– Vi må registrere minst én gjest i hver gruppes navn og kontaktinformasjon (telefonnummer og/eller epostadresse og/eller postadresse). Dette skjer enten via en app, eller på papir når dere har satt dere på plassene deres. Informasjonen beholdes i 14 dager før den slettes, og kan ikke brukes til annet enn smittevernrelaterte tiltak.

Alle gjester skal sitte med minimum 1 meter (100 cm) avstand mellom seg, målt fra skulder til skulder sideveis og nesetipp til nesetipp forover. Personer i samme husstand kan dog sitte tettere. Gjesten skal ikke bevege seg rundt i lokalet, og må ved turer til toalettet ol. holde god avstand til andre gjester.

– Gjestene vil kunne bli plassert sammen på separate bord, f.eks på 3 tomannsbord ved siden av hverandre om dere er 6 personer. Det er ikke anledning til å flytte bordene sammen (bortsett fra altså hvis man er i samme husstand).

– All bestilling, servering og betaling skjer ved bordet, og det er ikke anledning til å bestille i baren eller hente/bringe selv. Dette gjelder både mat, drikke og snacks.

– Vi må dessverre også forbeholde oss retten til å stenge stedet eller avlyse reservasjoner på kort varsel. I slike tilfeller kan vi dessverre ikke være ansvarlige for å skaffe dere et alternativt sted å være og/eller servering.

– Ingen av disse betingelsene kan diskuteres, og vi forbeholder oss retten til å bortvise alle som ikke følger retningslinjene, ikke retter seg etter betjeningens anvisninger eller lager kvalm og skaper dårlig stemning. Ingen av oss liker Covid19 og at verden er blitt som den er, men sånn er det, og da må vi alle sammen prøve å gjøre det beste ut av situasjonen og ha det hyggelig godt vi kan – og passe på hverandre.