Site Overlay

Betingelser for å booke bord:

– Bookingen er ikke gyldig før du har fått mail og/eller SMS fra XXL Table/GastroPlanner med bekreftelse. Har du ikke fått noe innen ca 1 time etter at du har trykket “Bestill nå” må du kontakte oss via booking@kruttgastropub.no eller ringe 913 54 315 (kl. 12-22) så vi kan sjekke at alt er i orden.

– Bookingen er bindende, og må avbestilles senest 6 timer før planlagt tid. Hvis dere bare unnlater å møte opp vil vi fakturere én forrett og én hovedrett pr. person til den som booket plassene.

– Dere må møte presis. Vi holder plassene i 30 minutter, og er dere ikke på plass da gir vi det til noen andre og dere stiller bakerst i køen. Så; er dere forsinket: kontakt oss!

– Bookingen gjelder for antall personer, inkludert barn og spedbarn, ikke antall bord. Har dere bestilt plass til 4 og det kommer 5 personer blir det krøll. Men igjen; det er bare å ta kontakt på forhånd, så finner vi ut av det.

Du MÅ ikke booke bord – det går helt fint an å ta en spontan tur innom og spørre om vi har noe ledig – veldig ofte får du bord med én gang, eller kanskje etter litt ventetid.

Det går ikke an å booke bord ute. Dette fordi vi ikke har helt kontoll på været og dermed ikke vil risikere at det er fullt inne dersom noen som sitter ute vil flytte inn. Vil du sitte ute: gi beskjed når du kommer, så finner vi ut av det.

Er ovenstående OK er det bare å bestille via skjemaet under. Og husk: lurer du på noe – ring 913 54 315 eller send en mail til booking@kruttgastropub.no.

Takk for bestillingen, og velkommen til Krutt!