Site Overlay

Betingelser for å booke bord:

– Bookingen er ikke gyldig før du har fått mail og/eller SMS fra XXL Table med bekreftelse. Har du ikke fått noe innen ca 1 time etter at du har trykket “Bestill nå” må du kontakte oss via booking@kruttgastropub.no eller ringe 913 54 315 (kl. 12-22) så vi kan sjekke at alt er i orden.

– Bookingen er bindende, og må avbestilles senest 6 timer før planlagt tid. Hvis dere bare unnlater å møte opp vil vi fakturere én forrett og én hovedrett pr. person til den som booket plassene.

– Dere må møte presis. Vi holder plassene i 30 minutter, og er dere ikke på plass da gir vi det til noen andre og dere stiller bakerst i køen. Så; er dere forsinket: kontakt oss!

– Bookingen gjelder for antall personer, inkludert barn og spedbarn, ikke antall bord. Har dere bestilt plass til 4 og det kommer 5 personer blir det krøll. Men igjen; det er bare å ta kontakt på forhånd, så finner vi ut av det.

Du MÅ ikke booke bord – det går helt fint an å ta en spontan tur innom og spørre om vi har noe ledig – veldig ofte får du bord med én gang, eller kanskje etter litt ventetid.

Det går ikke an å booke bord ute. Dette fordi vi ikke har helt kontoll på været og dermed ikke vil risikere at det er fullt inne dersom noen vil flytte inn. Vil du sitte ute: gi beskjed når du kommer, så ordner vi det.

Covid 19/Korona

Vi følger Regjeringens og Nittedal Kommunes regler for serverings- og skjenkesteder. Det innebærer at:

– Vi må registrere minst én gjest i hver gruppes navn og kontaktinformasjon (telefonnummer og/eller epostadresse og/eller postadresse). Dette skjer enten via en app, eller på papir når dere har satt dere på plassene deres. Informasjonen beholdes i 14 dager før den slettes, og kan ikke brukes til annet enn smittevernrelaterte tiltak.

Alle gjester skal sitte med minimum 1 meter (100 cm) avstand mellom seg, målt fra skulder til skulder sideveis og nesetipp til nesetipp forover. Personer i samme husstand kan dog sitte tettere. Gjesten skal ikke bevege seg rundt i lokalet, og må ved turer til toalettet ol. holde god avstand til andre gjester.

– Gjestene vil kunne bli plassert sammen på separate bord, f.eks på 3 tomannsbord ved siden av hverandre om dere er 6 personer. Det er ikke anledning til å flytte bordene sammen (bortsett fra altså hvis man er i samme husstand).

– All bestilling, servering og betaling skjer ved bordet, og det er ikke anledning til å bestille i baren eller hente/bringe selv. Dette gjelder både mat, drikke og snacks.

– Vi må dessverre også forbeholde oss retten til å stenge stedet eller avlyse reservasjoner på kort varsel. I slike tilfeller kan vi dessverre ikke være ansvarlige for å skaffe dere et alternativt sted å være og/eller servering.

– Ingen av disse betingelsene kan diskuteres, og vi forbeholder oss retten til å bortvise alle som ikke følger retningslinjene, ikke retter seg etter betjeningens anvisninger eller lager kvalm og skaper dårlig stemning. Ingen av oss liker Covid19 og at verden er blitt som den er, men sånn er det, og da må vi alle sammen prøve å gjøre det beste ut av situasjonen og ha det hyggelig godt vi kan – og passe på hverandre.

Er ovenstående OK er det bare å bestille via skjemaet under. Og husk: lurer du på noe – ring 913 54 315 eller send en mail til booking@kruttgastropub.no.

Takk for bestillingen, og velkommen til Krutt!