Site Overlay

Julemeny

Torsdag, fredag, lørdag og søndag fra vi åpner til kjøkkenet stenger:

Forretter:

SILD
m/rømme- og sikrognsaus, Gammel Opland akevittgele og Nashipære
(Allergener: Fisk, sulfitt, laktose)
110

KYLLINGLEVERMOUSSE
m/saltagurk, hermetiserte kirsebær og fritert brød med steinsopp
(Laktose, sulfitt, gluten, egg)
110

Hovedretter:

BAKT TORSK
m/sennepshollandaise, potetpuré med trøffel, gulrot med brunet smør og miso
(Fisk, laktose, egg, kan inneholde spor av gluten)
299

SVINESIDE
m/rødkål, brokkolini, Puffed Pork Granules og kremet sjysaus
(Laktose, sulfitt)
299

SOPPRISOTTO
m/solsikkekjerner, syltet Shimeji-sopp og steinsopp-pulver
(Sulfitt) Vegetar
210

BANGERS & MASH
pølser fra Glittre Gård m/løksjy, potet-puré m/trøffel og petit pois
(Melk, sulfitt, laktose)
210

KRUTT-BURGER
m/ristet hvitløksmajones, Cheddarost, tomat og syltet løk. Inkl. fries
(Gluten, sulfitt, egg) Kan serveres glutenfri
189

Legg til burgeren:
Ekstra kjøtt 60
Bacon 25
Ekstra fries m/ristet hvitløksmajones 46
Kruttmajones 20
Ekstra ost 25

Desserter:

VANILJEPANNACOTTA
m/rød saus og pepperkakecrumble
(Melk, laktose, gluten)
98

BROWNIE
m/bærcoulis og frysetørket bringebær
(Gluten, egg, laktose)
98