Site Overlay

KRUTT GASTROPUB

KRUTT er en mellomting mellom en tradisjonell engelsk pub, et folkelig brasserie og en fin restaurant. Det betyr at det hele fungerer som et møtested der alle kan komme innom enten de vil ha en kopp kaffe, et glass øl og en enkel burger eller en full 3-retters middag med alt av tilbehør.

Maten er skikkelig god og porsjonene er rause, og alt er laget fra bunnen av hver dag.  Vi bruker gjerne lokalproduserte råvarer og varierer menyen ut fra hva som er tilgjengelig. Faste retter på menyen er f.eks. hamburgere, bangers & mash, risotto, suppe og fisk, mens spesialmenyer kan være sesongbasert og by på f.eks. resultatene av årets elgjakt.  

På dagtid kan man nyte dagens lunsj der stikkordene er skikkelig mat til en hyggelig pris – her skal det være noe til både pensjonister og skoleungdom. Etter lunsjen kan man nyte diverse kaffe og snacks frem til middagsserveringen åpner utpå ettermiddagen. Da utvides menyen og det hele blir en trivelig restaurant der fokuset er god mat og god drikke for hele familien.  

Senere på kvelden, når det er sengetid for de minste, blir stedet et trivelig møtested for voksne der man kan slappe av med gamle og nye venner og tilsvarende drikke og rett og slett ha det hyggelig. Innimellom håper vi å få på plass opptredener av lokale artister, interessante foredrag eller annet gjestene våre ønsker seg. Lokalene er bygget fra bunnen av for å passe vårt formål slik at det samtidig både er plass til grupper som skal ha et møte eller feire en spesiell anledning, det unge paret som vil ha en stille krok og se hverandre i øynene, og vennegjengen som bare skal ha det gøy.   Alt sammen innenfor rammer som tar vare på alle og gjør Nittedal til et enda bedre sted å leve i.

Vi ønsker absolutt alle velkommen til Krutt Gastropub og håper dere blir med å gjøre stedet vårt til hele Nittedals eget samlingssted.